Algemene voorwaarden

Ik weet het, we staan niet onder de wet maar onder de genade. Toch hebben we hier een aantal regels waaraan iedereen die zich registreert zich houden moet.

 1. Door Meet&Greet De Deur (M&G) te gebruiken ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Deze zijn onmiddellijk van kracht nadat je hebt verklaard dat je ze gelezen en begrepen hebt. Dit vindt plaats tijdens het registreren. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, kun je geen gebruik maken van Meet&Greet De Deur. Het privacy- en dataretentiebeleid is hier onderdeel van.
 2. Je verklaart dat je je inschrijft als persoon (en niet namens een bedrijf/organisatie) en  dat je je niet inschrijft als iemand anders.
 3. Je bent een toegewijd christen in één van de Nederlandse Evangelie Gemeente De Deur kerken en minstens zes maanden bekeerd.
 4. Je verklaart wettelijk alleenstaand te zijn en geen relatie te hebben op het moment van inschrijving. Wanneer je een relatie krijgt, beloof je dat je je account verwijdert.
 5. Je bent minimaal 21 jaar oud.
 6. Handel als een christen op deze site. Dat wil zeggen:
  1. Let op je taalgebruik. Het is niet toegestaan te schelden of te vloeken in privéberichten of je profiel.
  2. Racistische of anderszins discriminerende uitspraken zijn niet toegestaan.
  3. Seksuele uitingen en schunnige opmerkingen zijn niet toegestaan.
  4. Respecteer elkaars grenzen. Als iemand geen contact met je wil, respecteer dit dan.
 7. Je stemt ermee in om correcte en actuele informatie over jezelf te verstrekken tijdens je registratie en je profiel up-to-date te houden. Als M&G vermoedt dat de informatie op je profiel onjuist, onwaar of misleidend is, behoudt M&G zich het recht voor om je account op te schorten of te beëindigen, en je toekomstig gebruik van de site te ontzeggen.
 8. Ga verstandig om met je inloggegevens. Deel deze niet met anderen.
 9. Je stemt ermee in dat M&G het recht heeft om naar eigen goeddunken inhoud te screenen, te weigeren of te verwijderen.
 10. Je stemt ermee in dat M&G het recht heeft zonder opgaaf van reden gebruikers te verwijderen.
 11. Wanneer je content ontdekt die de voorwaarden schendt, of als je reden hebt te vermoeden dat een bepaald lid de voorwaarden schendt, neem dan z.s.m. contact op met de beheerder.
 12. Wees bewust met het kiezen van de foto’s die je deelt. Foto’s kunnen gecontroleerd en verwijderd worden als ze niet voldoen aan de voorwaarden of christelijke normen en waarden.
 13. Na het aanmaken van je account is deze twee weken niet te verwijderen.