FAQ

1. Kan iedereen mijn profiel zien?

Iedereen die zelf een profiel heeft zou je profiel kunnen zien tenzij je gebruik maakt van de filterfunctie. Onder 'mijn voorkeuren' kan je aangeven welke leeftijdscategorie jouw profiel mag bekijken.

2. Hoe verloopt het aanmeldproces?

Jij registreert jezelf op de homepage van M&G met jouw volledige naam, geboortedatum, e-mailadres en uit welke kerk je komt.

 

M&G verstuurt een verificatie verzoek naar jouw pastor. Na goedkeuring van je pastor krijg je een e-mail bericht ter bevestiging. Vanaf dat moment heb je volledig toegang tot M&G en kan je inloggen op de homepage en een profiel aanmaken. Na het aanmaken van je profiel zijn de andere leden te zien.

M&G heeft alvast je naam en geboortedatum ingevuld die je voor het registreren ingevuld hebt. Op die manier voorkomen we nepprofielen en verkeerde persoonsgegevens.

3. Welke informatie wordt met mijn pastor gedeeld?

Je pastor ziet je naam en emailadres en hem wordt gevraagd of hij in kan stemmen met de volgende punten:

Is hij / zij minimaal 6 maanden bekeerd en zit hij / zij in uw kerk?

Is hij / zij single en 21+?

4. Welke informatie over mij is zichtbaar voor andere leden?

Je naam, leeftijd, kerk, en antwoorden die je geeft op drie vragen welke een leuk aanknopingspunt kunnen geven voor een eerste gesprek. Eventuele andere gegevens worden alleen door jezelf gedeeld.

5. Hoe gaat M&G met mijn gegevens om?

We gebruiken persoonsgegevens om je identiteit vast te stellen. Om een account te maken is goedkeuring van je pastor nodig, hier gebruiken wij je persoonsgegevens voor. Deze gegevens worden niet gedeeld buiten de administratie van Evangelie Gemeente De Deur.

Je contactgegevens zijn niet zichtbaar voor andere leden van de site. Ook deze gegevens delen we niet met derden.

Persoonlijke informatie over jezelf delen met andere leden is volledig op eigen risico.

6. Hoe kom ik erachter of ik een bericht van iemand heb gekregen?

Wanneer je een bericht hebt gekregen, ontvang je een e-mail om je daarvan op de hoogte te stellen.

7. Waarom kan ik alleen maar 1 foto op mijn profiel neerzetten en is er naast de vragen die ik kan beantwoorden geen ruimte om meer over mezelf te vertellen?

Na uitgebreid overleg hebben wij gekozen voor een relatief eenvoudige profiel met de bedoeling dat dit een opstapje is om in contact met elkaar te komen. Na dit opstapje is het aan jezelf en de ander om elkaar beter te leren kennen door met elkaar af te spreken, etc.